ειπε καποτε:

Όταν οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όταν είναι σαφείς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. "Άλμπερτ Αϊνστάιν"

η αχρηστη πληροφορια της ημερας

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που κυκλοφόρησε γραμματόσημα, το 1840. Γι’ αυτό το λόγο είναι ακόμη η μόνη χώρα της οποίας το όνομα δεν αναγράφεται στα γραμματόσημά της.

Η Φιλολογια και η Τεχνη συναντησαν την Ιατρικη !


Γιορταστική συντροφιά
με προεκλογικό άρωμα
Η Φιλολογία και η Τέχνη συνάντησαν την Ιατρική !

Ανήμερα της λαμπερής γιορτής των ισαποστόλων Πέτρου και Παύλου βρήκαν την ευκαιρία να συνεορτάσουν στο φημισμένο «Χουνέρι» της Παιανίας, ο Πρόεδρος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, ομ. Καθηγητής της Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστόφορος Χαραλαμπάκης , ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης (EUARCE) της Ελλάδος  Ευάγγελος Ανδρέου, που ήταν και ο αμφιτρύων της συνεστίασης, η Δρ. Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννα Παπαβασιλείου-Χαραλαμπάκη, η γνωστή ζωγράφος Αμαλία (Παρασκευοπούλου) και ο Γενικός Γραμματέας EUARCE Ανδρέας Μπεντάι. Κυριάρχησαν τα φρέσκα θαλασσινά της εποχής και έρρευσε άφθονος ο  λευκός μεσογείτικος οίνος αφού προστέθηκαν στην καλή συντροφιά και ο καταξιωμένος θωρακοχειρουργός και υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Περιφέρειας Αττικής Δρ. Γεώργιος Αθανασιάδης, ο Δημήτρης Αντωνάκος του ειδησεογραφικού site Rafina Pikermi News”, η Χρυσή Σγουράκη και ο γεν. γραμματέας Τ.Ο. ΝΔ Παιανίας - υπεύθυνος επικοινωνίας της νέας δημοτικής αρχής Παιανίας, Θανάσης Μιχαλόπουλος.
Χριστόφορος Χαραλαμπάκης Ανδρέας Μπεντάι

Ο Δρ. Γεώργιος Αθανασιάδης
Με την ευκαιρία, αξίζει του ενδιαφέροντός μας η επιστημονική κατάρτιση και γόνιμη ιατρική υπηρεσία  του Δρα Γεώργιου Αθανασιάδη, που μάλιστα διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής για μια επάξια θέση στο προσεχές Κοινοβούλιο.
Είναι επιτυχημένος – με πολλές εύφημες μνείες - χειρουργός καρδιάς-θώρακος στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Ενδοβρογχικής Χειρουργικής. Γέννημα-θρέμμα της Ραφήνας (όπου και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος 2002-2006), σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αναγορεύθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής. Μετεκπαιδεύθηκε με διακρίσεις  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HOPITAUX NORD DE MARSEILLE – CENTRE HOSPITALIER UNIVERSITAIRE στα επιστημονικά πεδία Μεταμοσχεύσεις Πνεύμονα, Ρομποτική Θωρακοχειρουργική, Ενδοβροχικά stents.
Ανδρέας Μπεντάι
Με πολλά εύσημα στον τομέα της κοινωνικής δράσης και της εθελοντικής προσφοράς, επιδόθηκε στον συνδικαλισμό του επιστημονικού κλάδου του (ΕΙΝΑΠ – ΟΕΝΓΕ) και το  2014 ήταν κορυφαίος σε σταυρούς υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με το συνδυασμό 180ο ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ του Γ. Κουμουτσάκου.

Και από εδώ «Καλή επιτυχία»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις